2015-04-12 08:03:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jól fog szórakozni

Napi horoszkóp április 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma szakszerű beszélgetésekről gondoskodik. Abban is segít, hogy megfelelően képviselje magát a saját ügyeiben. A Bak jegyében járva megteremti a kellő előfeltételeket arra, hogy világosan és tárgyilagosan járjon el. Amúgy is észrevenné mindenki, ha csak spekulálna, vagy bolondos gondolatokat terjesztene.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Vannak vasárnapok, amik tényleg megérdemlik a vasárnap nevet. Ma egy ilyen nap van. Csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amikhez valóban kedve van. Ha nem tudja elhatározni magát, elmehetne egy hosszabb túrára: a Hold a Bak jegyében elkíséri, és megmutatja útközben az összes csodaszép apróságot.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A vasárnap ugyanolyan jellegű lesz, mint a szombat: ne végezzen fárasztó munkát, lazítson, pihenje ki magát. Esetleg menjen el pár órára sétálni, és készüljön fel a következő hétre, ami már az ajtó előtt vár a bebocsátásra. Ehhez jól illik egy társ, akivel jól megérti magát, és akiben megbízik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ez a nap tetszeni fog önnek. Kényelmes lesz a reggel, gazdag, de nem túl sok reggelit fogyaszthat, és utána nekifoghat napi teendőihez. Délután a tavasz kicsalogatja a szabadba, függetlenül attól, hogy esik vagy süt a nap. Legjobban egyedül érzi majd magát. A többiek csak idegesítenék.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jó lesz a mai vasárnap. Mindenekelőtt a kora délutáni órákban lesz a csillagos ég, mondhatni felhőtlen, azaz mentes a kellemetlen befolyásoktól. Ezután azonban Plútó kapcsolódik be, azt jelezve, hogy civakodás veszélye lóg a levegőben. Gondoljon erre, és tartsa magát vissza, a béke érdekében.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a vasárnap biztosan nagyon szép lesz. A Hold elárasztja a szerelem erejével. Fel tud töltődni, és igazán jól tudja érezni magát. Ha egyedül van, ügyeljen gondolataira: Plútó megerősödik, és ez mindig azt jelenti, hogy sötét gondolatai támadhatnak. Ha másokkal találkozik, ne tegyen nekik szemrehányásokat, és ne is irigyelje őket. Terelje valami másra a figyelmét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Lehetséges, hogy nem állította előre egyik vagy másik óráját a lakásban? Vagy valami más zavarja, ugyanis három bolygó is támadja a Mérleg jegyét. Lehetőleg ne csináljon ma semmit, főleg ne olyat, amihez erőre vagy koncentrációra lenne szüksége.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz már az Ikrek jegyében áll, ez azonnal kihat az Ön hangulatára. Vidámabb, barátságosabb, sőt még kedvesebb is lehet. Ennek megfelelően nagyobb lesz a többiek érdeklődése Ön iránt. Tegye magát szabaddá erre az estére, és szervezzen baráti találkozót. Jól fog szórakozni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz – az idő ura – szemben áll a Vénusszal, és ez megtréfálhatja Önt. Elkéshet olyan helyekről, ahová pontosan kellene érkeznie, vagy olyan emberek késnek, akikre ez soha sem volt jellemző, mindkét esetben bosszankodnia kell. Ma ne beszéljen meg túl sok találkozót, sőt, ha lehet egyet sem. Maradjon egy kicsit egyedül, mert erre lenne a legnagyobb szüksége.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az Ön uralkodó bolygója a Szaturnusz szemben áll a Vénusszal. A Nap csodaszépnek mutatkozik, és Ön szívesen vállalkozik bármire. Engedjen a Vénusz erejének, és menjen el otthonról. A Vénusz ma nagyon szeretetreméltóvá teszi Önt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz már az Ikrek jegyében áll, és a Holddal csacsog. Ez egy romantikus mámor, aminek nyugodtan átengedheti magát. A vágy, a közelség, és a kedvesség ma főszerepet játszanak. A Hold késő este már a Vízöntő jegyében áll, valamit letisztít. Csodaszép élményben lehet része.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptun kapcsolódik a Szaturnusszal. Annak a közelében szeretne tartósan lenni, aki mindent jelent az Ön számára. Beszéljen a kedvesével az érzéseiről, és kívánságairól. Jó lesz vele az egész napot eltölteni egy meghitt kis kuckóban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: